Maasstede maakt mogelijk

Maasstede ontwikkelt en ontwerpt met oog voor de omgeving, de wensen van de gebruikers en zoekt naar slimme oplossingen.

Maasstede houdt het graag praktisch en persoonlijk.

Vastgoed met karakter

Van monumentaal pand tot kantorencomplex of bedrijventerrein: elke woning, winkel- en bedrijfsruimte waar we aan werken, (ver)bouwen we met respect voor het verleden en het vizier op de toekomst. Zo creƫren we vastgoed met karakter, bestand tegen de tand des tijds. Dat vraagt om meer dan alleen bouwkennis. Inlevingsvermogen, creativiteit en daadkracht zijn minstens zo belangrijk.

Recht voor z'n raap

Als het op uw wensen aankomt, krijgen we de onderste steen boven. Door goed te luisteren, tussen de regels door te lezen en zo nodig de discussie aan te gaan. Altijd constructief; vanuit onze kennis van de markt, ervaring met politieke processen en visie op toekomstbestendig bouwen.

Impact door aandacht

We houden het graag praktisch en persoonlijk. Geen managementlagen, stafafdelingen en ingewikkeld gedoe. Maasstede heeft alle vastgoedkennis in huis. Voor de rest vertrouwen we op de expertise van onze vaste partners, zoals architecten, planologen en installateurs. Zij houden ons scherp en flexibel, en zorgen ervoor dat we altijd een stap extra kunnen zetten.


Maasstede
Lange Voorhout 1
2514 EA Den Haag
info@maasstede.com